banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
11 Dec 2017 12:34

 Μετά από την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Σφακίων το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ομόφωνα αποφασίστηκε το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας για την ανάκληση αναγόρευσης του καθηγητή Χ. Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων, σεβόμενοι τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας, διατηρώντας ζωντανή τη μνήμη των ηρώων του και θέλοντας να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια για την υπόθεση της αγόρευσης του Χάινς Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, τάσσεται υπέρ του αγώνα για την άμεση ανάκληση του τίτλου του.

 Δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Πρωτοβουλίας των πολιτών της Κρήτης και απαιτεί [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Dec 2017 15:03

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ

"Μπορώ να κάνω
ότι εσύ δεν μπορείς να κάνεις"

"Μπορείς να κάνεις
όσα εγώ δεν μπορώ να κάνω"

"Μαζί μπορούμε να κάνουμε ΠΟΛΛΑ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Οι στόχοι της  Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων είναι να προάγει τον εθελοντισμό , την αλληλεγγύη, την προσφορά και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων του  Δήμου Σφακίων για θέματα που αφορούν τους ίδιους αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας μας . Στα πλαίσια των στόχων αυτών, κατέθεσε το ποσό των 150€ στο λογαριασμό της οικογένειας της Κάτιας Μαυράκη που πάσχει από λευχαιμία μετά από έκκληση βοήθειας, μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.  

 

                                            [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Dec 2017 16:12

 

 Εν όψει της συμπλήρωσης των 40 ημερών από τον

θάνατο του γενναίου Σφακιανού πατριώτη και αγωνιστή Νικολάου Κοπάση, ο Δήμαρχος Σφακίων Ζερβός Ιωάννης  και το Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας την επιθυμία να αποτίσουν φόρο τιμής στην μνήμη του αειμνήστου συνεπαρχιώτη μας, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την μεγάλη προσφορά του στους αγώνες του έθνους μας για την ελευθερία.

 Ο εκλιπών συνέχισε μια παράδοση που έχει διαμορφωθεί στο πέρασμα των αιώνων, η οποία θέλει τους Σφακιανούς να υπηρετούν υψηλά ιδανικά και να πρωτοστατούν σε όλους τους αγώνες του Έθνους, τιμώντας τον τόπο καταγωγής του και τους προγόνους του.

 Ο Νικόλαος Κοπάσης συμμετείχε [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Dec 2017 15:56
Συνάντηση Δημάρχου για το Δ.Ε.Α.Π. Σφακίων

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Δημάρχου Σφακίων κ. Ζερβού Ιωάννη στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα από 29-11 έως και 03-12-2017, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 

 Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Δ.Ε.Α.Π. Σφακίων «Γεώργιος Ξενουδάκης»  καθηγητή κ. Παπαϊωάννου Απόστολο, όπου και συζήτησαν για την λειτουργία του ΔΕΑΠ, συγκεκριμένα για την έναρξη του νέου κύκλου σπουδών καθώς και για τις νέες ενότητες που θα δημιουργηθούν το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. 

 

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
30 Nov 2017 11:39

Η υπέρβαση του δημοσιονομικού στόχου για το τρέχον έτος, επέτρεψε τη στοχευμένη διανομή στα οικονομικά ασθενέστερα πρόσωπα και νοικοκυριά παροχής με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος.

Η διαχείριση της διαδικασίας πραγματοποιείται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία άνοιξε.

Με την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής, ενεργοποιήθηκε ο ακόλουθος διαδικτυακός τόπος www.koinonikomerisma.gr  όπου και θα μπείτε για να διαπιστώσετε αν είστε δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στη φορολογική βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Dec 2017 15:06
Ανάπλαση οικισμού Αγίου Ιωάννη

  Την περιοχή του οικισμού Αγίου Ιωάννη του Δήμου Σφακίων επισκέφτηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ορφανουδάκη Εμμανουήλ, τον Εκπρόσωπο Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη κ. Μαλεφάκη Εμμανουήλ και τον ανάδοχο εργολάβο κ. Παντελάκη Αντώνιο, όπου εκτελούνται οι εργασίες της εργολαβίας ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων Ίμπρου -Ασφένδου –Καλλικράτη -Αγίου Ιωάννη Δήμου Σφακίων, προϋπολογισμού μελέτης 635.000 € (με ΦΠΑ) και σύμβασης της αναδόχου εταιρίας ΣΤΟΧΟΣ 336.042 € (με ΦΠΑ), οι οποίες περιλαμβάνουν πλακοστρώσεις  και κατασκευή πετρόκτιστων τοιχίων.

 Οι εργασίες αυτές θα αναδείξουν το ιδιαίτερο φυσικό κάλος της ορεινής αυτής [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
28 Nov 2017 13:53

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ  

 

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 – 19:00

 Πνευματικό Κέντρο Σφακίων – Χώρα Σφακίων

ΟΜΙΛΙΑ : «Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ»

 Ανοιχτή ομιλία προς όλους από την κ. Μαρία Παπαδογιάννη,  Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Στόχος της εσπερίδας μας θα είναι να αναπτύξουμε το θέμα της Διατροφής μας στο  σήμερα .Μέσα από την καθημερινή πράξη να παρατηρήσουμε τι κάνουμε σωστά και που σφάλουμε  σε ο,τι αφορά τις διατροφικές μας συνήθειες και στο γενικότερο τρόπο  ζωής μας .Να αναρωτηθούμε  πως η διατροφή μας θα γίνει σωστότερη  αλλά και να κατανοήσουμε ότι υπάρχει άμεση εξάρτηση της Διατροφής μας  με την εκδήλωση  παθολογικών [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

eps ypes