banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
15 Σεπ 2017 12:56
Δελτίο τύπου Νικήτεια 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά στο Φραγκοκάστελλο ο εορτασμός του Αγίου Νικήτα και η αναβίωση των αθλητικών αγώνων των Νικητείων.

 Τα Νικήτεια αποτελούν ένα πολυσύνθετο ιστορικό και θρησκευτικό γεγονός που προβάλει την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά των Σφακίων και της Κρήτης ολόκληρης.

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι παραδοσιακοί και ιστορικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν την παραμονή της εορτής, μετά τον Εσπερινό, λόγω της δυνατότητας μετά την φωταγώγηση, στο δημοτικό γήπεδο Φραγκοκάστελλου.

 Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε δοξολογία- εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Νικήτα και στη συνέχεια η γιορτή [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
06 Σεπ 2017 14:25

Μετά την ανακοίνωση του αγροτικού κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Χανίων που  δημοσιεύτηκε χθες Τρίτη 5/9/2017 για την προστασία των καταναλωτών ως προς την προέλευση του κρέατος που πωλείται από τα καταστήματα του νομού, σας ενημερώνουμε ότι τα ζώα τα οποία σφάζονται στο νόμιμο δημοτικό σφαγείο Βουβά του Δήμου μας είναι εγχώρια, τα οποία εκτρέφονται από τους κτηνοτρόφους της Κρήτης και πωλούνται στα τοπικά καταστήματα του νομού μας και όχι μόνο.

 Το αγοραστικό κοινό είναι σε θέση να κρίνει την ποιότητα του κρέατος και να διαπιστώσει την προέλευση του με το ευδιάκριτο σήμα του δημοτικού μας σφαγείου και τον κωδικό αριθμό160. Στα νόμιμα παραστατικά αναγράφεται [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
14 Σεπ 2017 12:59

 

Ο Δήμος Σφακίων σας ενημερώνει ότι μπορείτε να προσέλθετε στα γραφεία του, για την ρύθμιση των πάσης φύσεως οφειλών σας έως και 100 δόσεις με  βάση το αρ. 52 του Ν.4483/2017. Στις οφειλές περιλαμβάνονται οι ήδη βεβαιωμένες και αυτές που θα βεβαιωθούν μέχρι 30/09/2017.

Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης των οφειλών, η απαλλαγή των προσαυξήσεων είναι σε ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%). Για ρύθμιση των οφειλών σας σε δόσεις, η απαλλαγή των προσαυξήσεων έχει ως εξής:

Για 2-24 δόσεις ποσοστό απαλλαγής 80% Για 25-48 δόσεις ποσοστό απαλλαγής 70% Για 49-72 δόσεις ποσοστό απαλλαγής 60% Για 73-100 δόσεις ποσοστό απαλλαγής 50%

Η πρώτη δόση της ρύθμισης καταβάλλεται εντός 3 εργασίμων ημερών [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
05 Σεπ 2017 13:46

 

 

 Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Δημητρακόπουλος Στυλιανός στο Π.Π.Ι. Σφακίων όπου τον υποδέχτηκαν

ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης και το προσωπικό του Ιατρείου.

 Η  επίσκεψη αυτή είχε ως κύριο σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού για το νέο τρόπο αναλύσεων των βιοχημικών εξετάσεων  όπου θα γίνονται στο Π.Π.Ι. και τα αποτελέσματα  σε πολλές από αυτές θα δίνονται αυθημερόν. Επίσης μέσω μηνύματος ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να  λαμβάνει τα αποτελέσματα στο κινητό του τηλέφωνο.

 Ο Υποδιοικητής στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο Σφακίων όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
14 Σεπ 2017 12:51

   ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

                           14 κ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017                   

     ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ   ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ

  Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Σφακίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλικράτη, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους των Σφακίων, συνδιοργανώνουν τους παραδοσιακούς και ιστορικούς αγώνες Νικήτεια 2017. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

    18.00-19.00  Δοξολογία-Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικήτα.

    19.30-19.45  Χαιρετισμός & καλωσόρισμα [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
04 Σεπ 2017 15:47
Εκδήλωση μνήμης γενίτσαρου Αληδάκη

Την Κυριακή 04-09-2017 τιμήθηκε η ημέρα μνήμης και  καταστροφής του γενίτσαρου Αληδάκη του 1774.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στ’ Ασκύφου ,από το Δήμο Σφακίων με επιμνημόσυνη δέηση από ιερείς της περιοχής.

 Παρόντες ήταν η βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ κ. Βάλια Βαγιωνάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Γεώργιος Γύπαρης,  οι Αντιδήμαρχοι Σφακίων και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας, ο πρόεδρος Πανελληνίου συλλόγου τροχαίων ατυχημάτων κ. Σταύρος Πολέντας, ο Πρόεδρος Π.Σ. Ασκύφου κ. Γεώργιος Γλυνιαδάκης, εκπρόσωποι των οικογενειών καθώς και πλήθος κόσμου.

 Ακολούθησε [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
07 Σεπ 2017 13:18

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης στα πλαίσια του θεματικού συνεδρίου Ορεινών Δήμων, που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, θα βρίσκεται στην Κόνιτσα από Παρασκευή 8 έως και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

 Θα τον αντικαθιστούν στα καθήκοντα του, σύμφωνα με τις ορισθείσες αρμοδιότητες οι κατά τόπον και καθ’ύλην Αντιδήμαρχοι κ. Σοφούλης Πέτρος και κ. Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος.  

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
25 Αυγ 2017 14:58
Έκθεση Ζωγραφικής στο κάστρο του Φραγκοκαστέλλου

Ο Δήμος Σφακίων, θέλει να ευχαριστήσει την ζωγράφο κ. Γεωργία  Καντουνατάκη που για 9 μέρες έκθεσε τα έργα της στο ιστορικό κάστρο του Φραγκοκαστέλλου με τα έργα της. Η έκθεση ζωγραφικής της με θέμα «Ταξίδια» φιλοξενήθηκε από τις 4 έως και στις 12 Αυγούστου στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας. Η Σφακιανή καλλιτέχνης εμπνευσμένη από τη θάλασσα, κόσμησε και το Δημαρχείο Σφακίων όπου δώρισε δύο από τα έργα της ζωγραφισμένα πάνω σε ξύλο, το ιστορικό θωρηκτό Αβέρωφ και την τριήρης των Ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

 Ακολουθεί το ευχαριστήριο της κ. Καντουνατάκη:

 Πάνε λίγες μέρες, που η έκθεση ζωγραφικής μου στο κάστρο του Φραγκοκαστελλου [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

eps ypes

Contact info

4contact email

Ενημερωτικά Δελτία

Δι@υγεια

dyavgia