banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
18 Μαρ 2019 13:38
Συμμετοχή Δημάρχου στην εκδήλωσης της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών

Το Σάββατο 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Σφακιανό γλέντι από την Ένωση των Απανταχού Σφακιανών στην κατάμεστη αίθουσα ‘’Ορφέας’’, στην Καλλιθέα Αττικής.

Ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης έδωσε το παρών χαιρετίζοντας την εκδήλωση και ευχαριστώντας του διοργανωτές για την πρόσκληση.

Ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε στις δράσεις και στα έργα που έχουν ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο Δήμο. Επίσης δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος λόγω των αναμνήσεων που έχει από προγενέστερες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα από την εποχή που διέμενε στην Αθήνα, όπου ήταν και παραμένει μέλος της Ένωσης, και συμμετείχε στην οργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων, ακολουθώντας το παράδειγμα των προγόνων [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
21 Φεβ 2019 13:56

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΟΥ

 

 

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
15 Μαρ 2019 12:38

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σφακίων έγινε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό η παρουσίαση της διεθνούς σπηλαιολογικής αποστολής Στέρνες του 2018 και των αποτελεσμάτων της. Την παρουσίαση οργάνωσε ο Σπηλαιολογικός Όμιλος Κρήτης και ο Δήμος Σφακίων που ήταν και ο βασικός χορηγός και υποστηρικτής της όλης επιχείρησης.

Την παρουσίαση άνοιξε ο Κώστας Αδαμόπουλος, ιδρυτικό μέλος του Σπηλαιολογικού Ομίλου Κρήτης (ΣΠ.Ο.Κ) με μεγάλη εμπειρία στα σπήλαια των Λευκών Ορέων, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες ελληνικές αποστολές εξερεύνησης του σπηλαιοβάραθρου Στέρνες. Βασικός ομιλητής ήταν ο Μάρκος Διγενής φοιτητής του Τμήματος [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
14 Μαρ 2019 12:22

Ο κ. Γεώργιος Πρωτοπαπαδάκης, πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής δήμου Σφακίων και ο τριμελής Σύλλογος Διδασκόντων 2/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Ανώπολης ευχαριστούν θερμά τον Έλληνα ομογενή Αθ.

Θεολόγη για την γενναιόδωρη προσφορά των 2.000 ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Προσμένουμε και στο μέλλον να υπάρξουν ανάλογες ευγενείς δωρεές για την καλύτερη εκπαιδευτική πορεία των παιδιών μας.

Η προισταμένη: Β. Σταθοπούλου

Οι δασκάλες : Μ. Στρατινάκη και Ε. Τζάνα.

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
06 Φεβ 2019 14:50

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2/θέσιου Δ.Σ. Ανώπολης   αποτελούμενος   από τις δασκάλες Ε .Τζάνα, Μ. Στρατινάκη, Β. Σταθοπούλου ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημοσθένη Μαράκη και την εθελοντική ομάδα Ηρακλείου IN LIBRO VITA για την δωρεά βιβλίων νεανικής λογοτεχνίας στο σχολείο μας. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας.

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
19 Φεβ 2019 14:31

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΔΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε. 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ

ΣΧΕΔΙΟ 1

ΣΧΕΔΙΟ 2

ΣΧΕΔΙΟ 3

ΣΧΕΔΙΟ 4

ΣΧΕΔΙΟ 5

 

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
05 Φεβ 2019 13:47
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

 

Για περισσότερες πληρφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://europa.eu/youreurope/citizens/index_el.htm

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

eps ypes

Contact info

4contact email

Ενημερωτικά Δελτία

Δι@υγεια

dyavgia