ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ


Χθες περατώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού εξετάσθηκαν 56 γυναίκες, η διήμερη εκδήλωση που έλαβε χώρα 14 και 15 Απριλίου 2018 στη Χώρα Σφακίων που αφορούσε ΔΩΡΕΑΝ υπερηχογράφημα μαστού.
Η δραστηριότητα αυτή υλοποιήθηκε από την οργάνωση «ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗ» μετά από πρωτοβουλία και συντονισμό του συλλόγου μας (Ένωση Αραδαινιωτών « Ο ΦΑΡΑΓΚΑΣ) και την αιγίδα του Δήμου ΣΦΑΚΙΩΝ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά από την οργάνωση «ΣΤΟΧΟ ΠΡΟΛΗΨΗ» την κυρία Λίτσα Ζαχαράκη πρόεδρο του παραρτήματος ΚΡΗΤΗΣ, την εθελόντρια κυρία Κακουλαντωνάκη Σοφία ( Sofia Kakoulantonaki ) και τον εθελοντή κύριο Μιμίκο Δημήτριο (Dimitris Mimikos) για την όλη προσπάθεια.
Τον ακτινολόγο ιατρό κύριο Καραγιαννακίδη Ευστράτιο (Efstratios Karagiannakidis)
και την γραμματέα κυρία Μπαστουνά Μαρία (Maria Bastouna) οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τις ιατρικές τους υπηρεσίες και τον ιατρικό εξοπλισμό.
Από τον Δήμο Σφακίων τον κύριο Δήμαρχο Ζερβό Ιωάννη (Γιάννης Ζερβός) που απεδέχθει την πρόταση μας για τη διοργάνωση της δραστηριότητας αυτής, της διάθεσης των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σφακίων και κάλυψης από το Δήμο, όλων των εξόδων σίτισης και ενδιαίτησης του προσωπικού της οργάνωσης «ΣΤΟΧΟΣ», καθώς επίσης τον αντιδήμαρχο κύριο Πρωτοπαπαδάκη Γεώργιο (Giorgos Protopapadakis) ο οποίος αντιπροσώπευσε τον Δήμο και ρύθμισε τα θέματα του.
Από το σύλλογο μας τους κυρίους Γιαννετάκη Εμμανουήλ (Μανώλης Α.Σ.Ο.Σφακίων) και Νικολουδάκη Ιωάννη (Eleni Kriara) για τη δωρεάν διάθεση των τοπικών προϊόντων που δωρήθηκαν στο προσωπικό του «ΣΤΟΧΟΥ». Τη κυρία Μπαγάκη Ελένη (Eleni Mpagaki) και τούς κυρίους Κουκουβιτάκη Αργύριο (Argiris Koukouvitakis) και Γιαννετάκη Εμμανουήλ για τη μεταφορά υλικών, διευθέτηση πριν την έναρξη και την αποκατάσταση των αιθουσών μετά το τέλος της δραστηριότητας και τέλος τον κύριο Γεώργιο Φινοκαλιώτη (Georgios Finokaliotis) για τον συντονισμό και την επιμέλεια της όλης δραστηριότητας.

30171945 1006571139492169 9030483740932010847 o