banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
06 Ιουλ 2018 15:24

Στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων ,πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολου Βουλγαράκη με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό , με σκοπό την αποκατάσταση των προβλημάτων που προέκυψαν έπειτα από την θεομηνία της 20ης Φεβρουαρίου 2018 στις πληγείσες περιοχές του Δήμου.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Πέτρος Σοφούλης ,ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Ηλιάκης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Καγιαδάκης και ο Εκπρόσωπος Τ.Κ. Ασφένδου κ. Μάρκος Μπολιώτης.

Ο Δήμαρχος, με ιδιαίτερη έμφαση, επεσήμανε την αναγκαιότητα αδειοδότησης από τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
16 Ιουλ 2018 12:27

Σχετικά με ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε μέσα ενημέρωσης σύμφωνα μα τα οποία ο Δήμος Σφακίων εμφανιζόταν ότι δεν είχε υποβάλει τα στοιχεία που απαιτούσε ο νόμος 3889/2010 (παρ.2α,2β και 4 του άρθρου 23) που αφορούσαν τα όρια των οικισμών και τις οικιστικές πυκνότητες αυτού, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Ο Δήμος εμπρόθεσμα στις 15-5-2018 με αριθ. πρωτ. 1146 υπέβαλε στο εθνικό κτηματολόγιο όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία. Εκείνο το οποίο «θορύβησε» την παραπάνω κρατική δομή ήταν ότι εκ παραδρομής κατατέθηκε εκ των υστέρων επιστολή του Δήμου περί ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Η επιστολή αυτή κατατέθηκε σήμερα σε άμεση επικοινωνία και συνεννόηση με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
03 Ιουλ 2018 11:17
Συνάντηση δημάρχου και φορέων στην Τ.Κ. Αγίας Ρουμέλης

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Καρκάνη Γεώργιο με τον Αντιδήμαρχο κ. Σοφούλη Πέτρο, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κ. Ηλιάκη Φίλλιππο, τον Πολιτικό Μηχανικό του Δήμου κ. Μαραγκάκη Στυλιανό και τον εκπρόσωπο της Τ.Κ. κ. Τζατζιμάκη Ιωάννη, επισκέφτηκαν την Τ.Κ. Αγίας Ρουμέλης όπου είχαν συνάντηση με τους κατοίκους για να τους ενημερώσουν για τα αναπτυξιακά έργα που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν στην περιοχή. Παρευρέθηκαν κάτοικοι και μεταξύ αυτών και οι τέως εκπρόσωποι της Τ.Κ. κ. Τζατζιμάκης Εμμανουήλ, Βίγλης Ρούσιος και Τζατζιμάκης Προκόπης.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν και ο Πρόεδρος του Λιμενικού [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
11 Ιουλ 2018 14:32
Δράσεις Ενωσης Αραδαινιωτών

Τα μέλη του συλλόγου Ένωση Αραδαινιωτών «Ο ΦΑΡΑΓΚΑΣ» σε εθελοντική δράση.
Επισκευή προστατευτικού τοιχίου του πεδίου παρατήρησης στη Δυτική πλευρά της γέφυρας της Αράδαινας.

Πάντα τέτοια να αναδείξουμε το τόπο μας!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
03 Ιουλ 2018 11:11

Ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Σφακίων και του Νομού Χανίων για την εισαγωγή τους, μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, στα Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης προσπάθειας τόσο της δικής τους όσο και της οικογένειας τους. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι αυτοί που θέτουν στόχους στη ζωή τους και προσπαθούν δικαιώνονται.

Ειδικότερα θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας, οι οποίοι στηρίζουν κάθε χρόνο τα παιδιά μας [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
11 Ιουλ 2018 14:31
Δράσεις Ενωσης Αραδαινιωτών

Τα μέλη του συλλόγου Ένωση Αραδαινιωτών «Ο ΦΑΡΑΓΚΑΣ» σε εθελοντική δράση.
Επισκευή προστατευτικού τοιχίου του πεδίου παρατήρησης στη Δυτική πλευρά της γέφυρας της Αράδαινας.

Πάντα τέτοια να αναδείξουμε το τόπο μας!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
02 Ιουλ 2018 14:50
Εγκαίνια Ι.Ν. 12 Αποστόλων

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, στη Χώρα Σφακίων,

πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παλαιού ανακατασκευασμένου Ιερού Ναού Δώδεκα Αποστόλων του 16ουαιώνα και τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία , χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Λάμπης- Συβρίτου & Σφακίων κ.κ. Ειρηναίου.

Στο εξαιρετικό αυτό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Σφακίων , κ. Ζερβός Ιωάννης και μέλη του Δ.Σ., η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων κ. Παπαδοπούλου Ελένη, o τέως Προϊστάμενος της 28ης ΕΒΑ κ. Ανδριανάκης, η αρχαιολόγος κ. Αποστολάκη Νατάσα, ο Αρχιτεχνίτης Αρχαιολογίας Χανίων κ. Τσιτσιρίδης, ο τέως Νομαρχιακός σύμβουλος κ. Μπατζέλης Ιωάννης [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

Επίσκεψη Δημάρχου Σφακίων στον Περιφερειάρχη Κρήτης

Αναπτυξιακά θέματα των Δήμων Γαύδου και Σφακίων συζήτησαν την Πέμπτη 31 Μαίου ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με την Δήμαρχο Γαύδου Ευαγγελία Καλλινίκου και τον Δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στην Περιφέρεια.

Οι δύο Δήμαρχοι επεσήμαναν την καλή και αποτελεσματική συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Κρήτης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί τον βασικό φορέα στήριξης της αναπτυξιακής πορείας των δύο Δήμων.

ζερβοσ αρναουτακης καλλινικου

eps ypes

Contact info

4contact email

Ενημερωτικά Δελτία

Δι@υγεια

dyavgia